4 érv, hogy miért érdemes profi szakemberre bízni a medenceépítést

Ha igazán profi minőségű, megbízható és egyedi igényekre szabott medencét szeretnél, az alábbi 4 pontból megtudhatod, mire érdemes figyelni.
Cikk Szerzője:
Olvasási idő:
Csányi Júlia
2
perc

A tökéletes “vizes blokk” kiválasztása nem egyszerű feladat, az otthonod adottságait, a mindennapok természetes ritmusát, a felhasználás tervezett módjait is érdemes figyelembe venned a tervezéskor. Sokan úgy vannak vele, hogy csak nem lehet olyan bonyolult egy kerti medence megépítése. Ásni kell egy nagy gödröt, belehelyezni egy medencét, feltölteni vízzel és már kezdődhet is a kikapcsolódás. Azonban ez a legritkább esetben ilyen egyszerű. Ha igazán profi minőségű, megbízható és egyedi igényekre szabott medencét szeretnél, az alábbi 4 pontból megtudhatod, mire érdemes figyelni, és miért érdemes szakemberre bízni az építkezést. A profi munkának köszönhetően neked már csak a pihenésre kell fókuszálnod.

1. Több évtizedes tapasztalat az üvegszálas műanyag medencék gyártásában

Ezt a pontot nem is kell magyarázni, hiszen bármi, amit hosszú távon, megfelelő körülmények között szeretnénk használni, elengedhetetlen, hogy kellően hozzáértő személy keze munkája legyen. Fontos, hogy olyan céget válasszunk, ahol jól képzett szakemberek segítenek minket a választásban. Számos probléma adódhat, amivel senki sem szeretne magára maradni, azonban, ha megfelelő csapatot választunk, elkerülhetőek ezek a nehézségek.

Az Amporn munkatársai a legmodernebb Ampron Composit Ceramic System technológiával gyártják medencéinket több mint 10 000 m2-es gyártócsarnokukban!

2. Tejes körű kivitelezés a tervezéstől a megvalósításig

Sokan azt hiszik, a medence telepítése után már nincs is több feladat. Azonban érdemes belegondolni mennyi rejtett folyamat kapcsolódik egy ilyen munkához. A medence kiválasztásától kezdve az installáláson át a karbantartásig rengeteg gond szakadhat a nyakunkba. Fontos, hogy mindig felmérjük, milyen részfeladatok várnak ránk egy ilyen munka során. Ebben segíthet egy profi cég, akik segítenek átlátni a teljes folyamatot.

Az Ampronnál szakmai csapatunk képzettségére nagy hangsúlyt fektetünk, és immár több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezünk medenceépítés és medencegyártás területén!

3. Folyamatos karbantartás, víztisztítás, pH érték ellenőrzés

A medence installálásával még nincs vége a feladatoknak. Nem szabad elfelejtenünk, hogy elkészült medencénket karban is kell tartani. Ehhez szintén megfelelő szakemberre van szükség és prémium minőségi termékekre, aminek karbantartása gyerekjáték. Elengedhetetlen, hogy a medencéd ellenálljon a különböző időjárási- és terepviszonyoknak is.

A klórtartalmat, a pH érték szabályozását, a megfelelő víztisztítást és a szűrőrendszert nem hanyagolhatjuk el, ha optimális körülmények között szeretnénk tartani medencéinket. Ebben lehetnek segítségedre az Ampron munkatársai!

4. Egyedi ajánlat, ha esztétikus és minőségi medencét szeretnél

Ha szeretnéd elkerülni, hogy futószalagon gyártott medence díszítse a kerted, érdemes kikérni szakértők véleményét, akik segíthetnek abban, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb ajánlatot. Nem csak a medence funkcionalitásával kapcsolatban, hanem ugyan olyan fontos, hogy olyan színű, formájú és designú medencében tud élvezni a kikapcsolódást, ami leginkább a személyiségedet tükrözni. Medencevásárláskor a rendelkezésre álló szabad hely méretét, a beépítési-, beüzemelési-, illetve fenntarthatósági költségeket is javasolt figyelembe venni a medence alapárán kívül!

Ha úgy érzed, kedvet kaptál az építkezéshez, keresd kollégáinkat az Ampronnál, akik több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek. Cégünk 1994 óta foglalkozik üvegszálas műanyag medencék értékesítésével, teljes körű medence beépítéssel és gyártással. A magyar piacon történő értékesítést 2006-ben kezdtük meg. További információként keresd fel honlapunkat még ma!

Szerző

Csányi Júlia

Lectus auctor ultricies vestibulum ac est sed elementum. Pharetra, sem ornare malesuada fringilla rutrum tincidunt.