Teljeskörű tervezés, gyártás és kivitelezés

Felkészült szakemberekből álló csapatunk teljeskörűen elvégzi a medencék beépítését, fedését és az medencegépészeti berendezések precíz kialakítását.
Tovább az ajánlathoz

5 csillagos élmények sportban és wellnessben

Ebben a medencében a funkcionalitás remek kihasználhatósággal párosul, hiszen a jakuzzi és az úszómedence minden szolgáltatását biztosítja ez a praktikus kialakítás. Nagy teljesítményű lorem ipsum
Praktikus helykihasználás lorem ipsum dolorlorem ipsum dolor
Izgalmas wellness kialakítások lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
Családbarát fokozatos vízmélység lorem ipsum dolo ipsum dolor
A FOLYAMAT
ÖTLETTŐL A MEGVALÓSÍTÁSIG

Folyamatunk ötlettől a megvalósításig

Szakmai csapatunk képzettségére nagy hangsúlyt fektetünk, immár több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk a medenceépítés és a medencegyártás területén. Rendeld meg tőlünk álmaid medencéjét, és mi leveszünk minden terhet a válladról a tervezéstől a kivitelezésig.

Méret- és modell-
választás egyszerűen

Akár az úszás, akár a wellness, vagy egyszerre mindkettő a célod, 13 féle medencetestünk között megtalálod a hozzádillőt. Legnépszerűbb modelljeink ráadásul több méretben is elérhetőek, így nem kell kompromisszumot kötnöd a rendelkezésre álló hely függvényében.

Szín kiválasztása
az exkluzív élményért

Színválasztékunk három különböző természeti hatást kölcsönözhet a medence vizének. Az alap színek matt hatása sima felületet eredményez, míg a brilliant színekkel csillámosan ragyogó, a 3D színekkel pedig térhatású, metálfényű lesz a medence vizének színe.

Gépészeti elemek
a tökéletes működéshez

A mindig tiszta medencék elengedhetetlen eleme a jól működő, komplett medencegépészet, és a minőségi homokszűrős vízforgató rendszer. Ezek biztosítják a kerti medencék szépségét és tisztaságát, hogy a víz akár 4-5 évig is használatra alkalmas maradjon.

Kényelmi wellness elemek gazdag tárháza

Wellness megoldásainkkal az egyszerű úszómedencéből egyedi SPA élménymedencét varázsolhatsz. Medencéink felszerelhetőek nagy teljesítményű ellenáramoltatóval a sportcélú úszáshoz, kérhetőek víz- és levegőbefúvó masszírozó jetekkel, vagy kényeztető nyakzuhannyal is.

Környezet dizájn
és modern medencefedés

Medencéinket csúszásmentes fa-, dekorbeton, wpc műanyag, gres és kerámia kültéri burkolatok foglalják esztétikus keretbe. Korszerű fedéseink között rolós megoldást, tájbaillő alacsony fedéseket, légies középmagas kivitelt, illetve magas fedéseket is találsz.

Gyártás, szállítás és installálás

Saját gyártóüzemünknek köszönhetően cégünk gyors határidővel legyártja és kiszállítja a megrendelt medencetestet. Nagy tapasztalattal rendelkezünk a medenceépítés és a komplett kivitelezés terén, így A-tól Z-ig elvégezzük a teljes installálást és beüzemelést.

Oktatás és átadás
a tökéletes használathoz

Telepítést követően szakértő csapatunk a medence működtetésével kapcsolatban a helyszínen mindent megmutat, és mindenben a segítségedre lesz. Természetesen a későbbiekben is számíthatsz ránk a medencét illető összes problémád és kérdésed gyors megoldásában.

Elkészült medencék

Referenciáink magukért beszélnek

Tapasztalt, képzett szakembereink már több mint 20 éve telepítenek hazánkban, illetve Ausztria és Németország területén professzionális medencéket. Jól tudjuk, hogy az egyedi igényeknek megfelelő medencetípus és a tökéletes kivitelezés a gondtalan, hosszú távú használat záloga, amiről elégedett ügyfeleink véleménye tanúskodik.

27+

éves gyártói
tapasztalat

12

Európai országban jelenlévő viszonteladói hálózat

10k

négyzetméter
gyártóterület

21x

féle választható medence 
forma és méret