Exkluzív kiegészítők

Medencefedések

Polikarbonát fedés

Alacsony fedések

Olyan helyen előnyös, ahol fontos szempont a panoráma megőrzése. A kert harmóniájába illeszkedő alacsony kivitelezésű fedéseink tökéletes funkcionalitással párosulnak.
Profil /

Atlas

Az egyik legalacsonyabb eltolható fedés, ami kapható. Tájbaillő kialakításának köszönhetően nem csupán a medencét emeli ki, de a ház és a kert együttes szépségét is engedi érvényesülni. Átlátszó szegmensei zárt állapotban is tökéletes kilátást biztosítanak. Modern, lapos és szögletes karakterével az esztétika és a felhasználóbarát tulajdonságok kifinomult párosát alkotja.
Bővebben
Középmagassága / 50 cm
Profil /

Venus

Korszerű, extra lapos, ugyanakkor könnyed megjelenésű íves kivitelű medencefedés, ajtó nélküli változatban, 4 mm vastagságú víztiszta tömör polikarbonát üvegezéssel. Stabil váztartó szerkezete egyedileg gyártott, nemesfém ötvözet felhasználásával készül. Lekerekített élei és sarokpontjai megelőzik a baleseteket.
Bővebben
Középmagassága 55 cm.
Profil /

Minerva

Alacsony kialakítású, és igen elegáns modell. Tökéletes választás azok számára, akik a kertjük harmonikus látványát helyezik előtérbe. Tetszetős kosárgörbe keresztmetszetű, kompakt, üvegszerű medencefedés, 10 mm-es légcellás polikarbonát üvegezéssel, mely kiválóan szigetel. Szabványos sínei, oldalsó bejárata és levehető előlapja garantálja az egyszerű és praktikus működést minden helyzetben.
Bővebben
Középmagassága 70-80 cm.
Profil /

Vesta

Diszkrét stílus és igen kifinomult formák ötvöződnek ebben az alacsony medencefedésben. Elegáns, minimalista vonalvezetésével tökéletesen illik a modern kertépítészet világába. Futurisztikus megjelenését tovább fokozza a szögletes, víztiszta polikarbonát tetőfedő anyag és az alacsony légsínek kombinációja.
Bővebben
Középmagassága 60-70 cm.
Polikarbonát fedés

Középmagas fedések

A légiesebb fedés tökéletes megoldás a szezon meghosszabbításához, és a vízben való játékhoz, hiszen fedett állapot esetén sem kell lemondani az úszás öröméről.
Profil /

Apollo

Klasszikus formavilágú modell körív keresztmetszettel, mely szabadabb mozgást biztosít a zárt medencefedés alatt. 10 mm-es légcellás polikarbonát üvegezésének köszönhetően az időjárási körülményekkel szemben az egyik legellenállóbb fedés. Váztartó szerkezete egyedileg gyártott, lekerekített élei és sarokpontjai megelőzik a baleseteket.
Bővebben
Középmagassága 110-150 cm.
Profil /

Diana

Közkedvelt, kosárgörbe keresztmetszetű modell magasított előtérrel, középmagas szegmensekkel, 10 mm-es légcellás polikarbonát üvegezéssel, biztonságosan lekerekített élekkel és sarokpontokkal. Az egyedi gyártású váztartó szerkezet nemesfém ötvözet felhasználásával készül.
Bővebben
Középmagassága: 220-260 cm.
Polikarbonát fedés

Magas fedések

Nagyobb belső teret hoz létre, így a szabadtéri medence felruházható egy beltéri medence minden funkciójával, miközben közvetlen látványkapcsolatot biztosít a kerttel.
Profil /

Athena

Magas kosárgörbe keresztmetszetű medencefedés tágas belső térrel, 10 mm-es légcellás polikarbonát üvegezéssel. A magasabb fedés jelentősen megnöveli a medence használati funkcióit, így felejthetetlen vizes élmények várnak mindazokra, akik ezt a típust választják.
Bővebben
Középmagassága 220-280 cm.
Profil /

Aurora

A legszebb medencefedések egyike. Vízcseppek ihlette aszimmetrikus alakjával minden nézetből lenyűgözően elegáns hangulatot kölcsönöz a medencének. 10 mm-es légcellás polikarbonát üvegezéssel készül, egyedileg gyártott, nemesfém ötvözettel megalkotott váztartó szerkezettel, balesetmentesen lekerekített élekkel és sarokpontokkal.
Bővebben
Középmagassága 220 cm.
Profil /

Fortuna

Stabil, ikerfalú polikarbonátból készült tető és kompakt polikarbonát oldalfal jellemzi ezt a típusú medencefedést. Az ikerfalú polikarbonát 8 mm vastag, a fedés elérhető S, M és L profilban is. A tető rendkívül ellenálló, és nagyon jól szigetel, valamint magas fokú UV védelmet is biztosít.
Bővebben
Középmagassága: 220-280 cm.
Profil /

Omega

Az Omega medencefedés a legújabb típusaink egyike. Fantázianevét a görög ABC omega betűje ihlette, mely a modell keresztmetszetével azonos alakú. Egyedi, markánsan elegáns megjelenése minden építészeti stílus mellett kiemelkedően érvényesül.
Bővebben
Középmagassága: 180-280 cm.
Optimális védelem

Rolós fedés

Automatikusan megáll, ha akadályba ütközik
Digitálisan és távirányítással is vezérelhető
Lehetővé teszi a rejtett medencefedést
Biztonsági fedésként működik
Szolár lamellákkal is kérhető
Teherbíró képessége magas
Az AMPRON lamellás medencefedése elérhető külső és rejtett verzióban is, utóbbi esetén a rolót a medenceformában kialakított rejtett takaróházban elhelyezett tekercselő szerkezet motorja hajtja. Behúzott állapotban elbírja egy normál ember testsúlyát is anélkül, hogy a víz alá süllyedne.
Bővebben
Esztétikus keret

Burkolatok és szegélyek

A medencét körülvevő tér esztétikumát a szegély és a burkolat emeli ki, és olvasztja eggyé a kerttel. Felületeink dekoratívak, ugyanakkor a legmagasabb szintű funkcionalitást képviselik.

Faburkolat

Meleg és természetes burkolat keményfából, illetve trópusi fából, mely ellenáll a víznek, és nem vetemedik. A hosszú élettartam biztosítása érdekében évente legalább egyszer felületkezelni szükséges, melyhez tanácsadást és igény esetén karbantartást is biztosítunk.
Bővebben

Medenceszegélykő

Gránit, gres vagy kunststein szegélyköveink esztétikus keretet adnak a medencének, kiemelve annak körvonalát. Tökéletesen lefedik a medence és a járófelület közötti rést, pontosan illeszkedve a medencék íveihez. Kérhető szögletes, hagyományos peremmel, vagy sima, illetve gömbölyített medenceszegélyként, ez utóbbit jellemzően a szkimmeres medencékhez ajánljuk.
Bővebben

Dekorbeton

Erős és ellenálló felületet adó, kevesebb karbantartást igénylő burkolattípus, mely tökéletesen alkalmazható a medence körüli járófelületek kialakításához. Remekül tapad bármely építőiparban használatos betonréteghez, ezért könnyen beépíthető. A minták és színek egyéni igények szerint változatosan kombinálhatók.
Bővebben

Kültéri burkolatok

A könnyen takarítható, csúszásmentes, hagyományos kerámia padlólapok gazdag tárháza végtelen módon variálható megoldást kínál a medencék járófelületének kialakítására. Fagyálló kültéri burkolataink remekül állják az időjárás viszontagságait, nem foltosodnak, mohásodnak, vagy penészednek.
Bővebben
/01

Ajánlatkérés

Első lépésként vedd fel velünk a kapcsolatot ezen az űrlapon keresztül
/02

Helyszíni felmérés

Képzett munkatársaink felmérik a telepítéshez szükséges adottságokat
/03

Egyedi árajánlat

A helyszíni felmérés és az egyedi igények alapján előzetes árajánlatot adunk

Bizonytalan vagy a döntésben? Hívj, írj és segítünk!

+36 30 237 0873info@ampron.hu

Kérj egyedi, személyre szabott ajánlatot

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.