Exkluzív kiegészítők

Medence burkolatok

Esztétikus keret

Burkolatok és szegélyek

A medencét körülvevő tér esztétikumát a szegély és a burkolat emeli ki, és olvasztja eggyé a kerttel. Felületeink dekoratívak, ugyanakkor a legmagasabb szintű funkcionalitást képviselik.

Faburkolat

Meleg és természetes burkolat keményfából, illetve trópusi fából, mely ellenáll a víznek, és nem vetemedik. A hosszú élettartam biztosítása érdekében évente legalább egyszer felületkezelni szükséges, melyhez tanácsadást és igény esetén karbantartást is biztosítunk.
Bővebben

Medenceszegélykő

Gránit, gres vagy kunststein szegélyköveink esztétikus keretet adnak a medencének, kiemelve annak körvonalát. Tökéletesen lefedik a medence és a járófelület közötti rést, pontosan illeszkedve a medencék íveihez. Kérhető szögletes, hagyományos peremmel, vagy sima, illetve gömbölyített medenceszegélyként, ez utóbbit jellemzően a szkimmeres medencékhez ajánljuk.
Bővebben

Dekorbeton

Erős és ellenálló felületet adó, kevesebb karbantartást igénylő burkolattípus, mely tökéletesen alkalmazható a medence körüli járófelületek kialakításához. Remekül tapad bármely építőiparban használatos betonréteghez, ezért könnyen beépíthető. A minták és színek egyéni igények szerint változatosan kombinálhatók.
Bővebben

Kültéri burkolatok

A könnyen takarítható, csúszásmentes, hagyományos kerámia padlólapok gazdag tárháza végtelen módon variálható megoldást kínál a medencék járófelületének kialakítására. Fagyálló kültéri burkolataink remekül állják az időjárás viszontagságait, nem foltosodnak, mohásodnak, vagy penészednek.
Bővebben
/01

Ajánlatkérés

Első lépésként vedd fel velünk a kapcsolatot ezen az űrlapon keresztül
/02

Helyszíni felmérés

Képzett munkatársaink felmérik a telepítéshez szükséges adottságokat
/03

Egyedi árajánlat

A helyszíni felmérés és az egyedi igények alapján előzetes árajánlatot adunk

Bizonytalan vagy a döntésben? Hívj, írj és segítünk!

+36 30 237 0873info@ampron.hu

Kérj egyedi, személyre szabott ajánlatot

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.