Esztétikus, minőségi medencét szeretnél? Összeszedtük, hogyan teszi szebbé a mindennapjaidat!

Az otthoni medence többé nem luxus! Eljött az ideje, hogy ez megváltozzon! Az következőkben összeszedtük, mik azokaz érvek, amik miatt már kezdhetsz is azon gondolkozni, hogy milyen kertimedencét válassz az otthonodba!
Cikk Szerzője:
Olvasási idő:
Csányi Júlia
2
perc

Az otthoni medence többé nem luxus! Az egyedi igényeknek és szokásoknak megfelelően megválasztott medencetípus a gondtalan, hosszú távú használat záloga. Vállalatunk, az Ampron ehhez kínál megoldást, ezen belül az előregyártott medencék prémium kategóriáját, melyek előnyei közé tartozik, hogy akár egy nap alatt is beépíthetők! Az következőkben összeszedtük, mik azok az érvek, amik miatt már kezdhetsz is azon gondolkozni, hogy milyen kerti medencét válassz az otthonodba!

A pihenés nem luxus többé!

Rád szállt a főnök a munkahelyeden? Túl sok a házimunka? A gyerekeket már megint különórára kell vinni? Ha éreztél már hasonlót, itt az idő, hogy változtass! Egy kerti medence vagy jakuzzi egy szempillantás alatt megadja az a fajta kikapcsolódást, amire egy nehéz nap után szükséged lehet.

Az Ampronnál medencéink egyedülálló, különleges színekben választhatók, melyek három különböző természeti hatást kölcsönöznek a medence vizének.

Szórakozás a családdal és a barátokkal!

Kerti parti, születésnap, évforduló, osztálytalálkozó. Legyen bármilyen alkalom, egy otthoni strandélménnyel biztos, hogy fel tudod dobni a kerti grillezést!

A napi mozgás kipipálható a saját otthonunkban!

Érezted már úgy egy nehéz nap végén, hogy nincs erőd elmenni a konditerembe, vagy futni pár kört a ház körül? Ha igen, eljött a Te időd, hogy a saját otthonodban végezd el azt a mozgást, amire szükséged van. Mentális pihenés, fizikai aktivitás. Kell ennél több?

Az Ampron kínálatában több mint 13 féle medenceforma érhető el, hogy mindenki megtalálja az igényeinek és szokásainak megfelelő megoldást!

Több időt tölthetünk a szabadban!

A friss levegő segít megnyugodni, kikapcsolni, kiszakadni a mindennapos rohanásból. A medencében töltött idő igazi relaxáció, ahol a testünk és az elménk egyaránt meg tud pihenni. Az Ampron minőségi medencefedéseinek köszönhetően medencéink az időjárási viszontagságoktól függetlenül használhatók télen-nyáron!

Segíti a jobb alvást!

Előfordult már hogy egy nehéz nap után este nem tudtál elaludni? Csak forgolódtál, és még a munka vagy az otthoni teendők kavarogtak a fejedben. Ebben segíthet egy esti levezető úszás a saját medencédben. Kikapcsol, ellazít, és felkészít a nyugodt alvásra.

Megtaníthatjuk úszni gyermekeinket!

Gyermekeink biztonsága érdekében elengedhetetlen, hogy már kiskorban megtanulják az úszás alapjait. Ebben is segíthet egy otthoni medence, illetve, nem mellesleg, fantasztikus kikapcsolódás a közösen, vízben töltött idő.

Ha úgy érzed, ideje lenne medencéd felújításának, nálunk az Ampronnál ebben is segítségedre lehetünk! Ha szeretnéd felújítani korábban vásárolt medencéjéd felületét vagy modernizálnád gépészetét, kérj egyedi árajánlatot kollégáinktól!

Szerző

Csányi Júlia

Lectus auctor ultricies vestibulum ac est sed elementum. Pharetra, sem ornare malesuada fringilla rutrum tincidunt.