SPA élményeket nyújtó jakuzzi és úszómedence egyben!

Ha néha az úszás helyett Te is inkább a lazítást választanád, most megtudhatod, hogyan szerezheted meg az Ampron legkiválóbb darabjait! Számos lehetséges előnye van annak, ha van otthon jakuzzid vagy pezsgőfürdőd.
Cikk Szerzője:
Olvasási idő:
Csányi Júlia
3
perc

Ha még hezitálnál, íme néhány ok, ami megkönnyítheti a döntést!

1. Relaxáció és stresszoldás

A jakuzzi nagyszerű módja annak, hogy lazíts és oldd astresszt egy hosszú nap vagy hét után. A meleg víz segíthet ellazítani afeszült izmokat, míg a bugyborékoló fúvókák nyugtató masszázst nyújtanak, amelysegít oldani a feszültséget és elősegíti az ellazulást.

 

2. Egészségügyi előnyök

A jakuzziban való áztatás potenciálisan számos egészségügyielőnnyel járhat, mint például a keringés javítása, a gyulladás csökkentése,valamint az ízületi és izomfájdalmak enyhítése. Egyesek azt is tapasztalják,hogy a pezsgőfürdőben való áztatás segíthet bizonyos egészségügyi állapotok,például ízületi gyulladás és a derékfájás tüneteinek enyhítésében.

 

3. Szórakozás

Azotthoni pezsgőfürdő szórakoztató és élvezetes módja a vendégekszórakoztatásának vagy a családtagokkal való időtöltésnek. Remek tevékenységlehet bulikhoz, összejövetelekhez vagy családi éjszakákhoz.

Az Ampronnál a különválasztott, kétvíztérrel rendelkező és két vízgépeszeti rendszerrel felszerelt SPA típusú medencébeneltérő a vízhőmérséklet: míg az egész évben gazdaságosan üzemeltethető jakuzzi32-36 fokos, addig az úszótér vize kellemes 27-28 fokon használható, és télreleengedhető.

Ez a medencetípus több méretben iskapható, így nem kell kompromisszumokat kötni a helyigény miatt. A lépcsőkkeskeny mérete és elhelyezkedése biztosítja a víztér legjobb kihasználását. Ateljesen különálló úszótér lehetővé teszi a jakuzzi rész évszaktól függetlenhasználatát. Az IQ tisztítórendszer, a legmodernebb homokszűrők és a sós,vegyszermentes vízkezelés mestrerhármasa lehetővé teszi, hogy medencédkényelmét élvezve minden nap úgy érezd magad, mintha nyaralnál.

Válassz két vízterű Ampron medencét, és élj át pihentetőwellness élményeket egész évben! Az úszótértől leválasztott, külön víztérrelrendelkező jakuzzi kényelmét akkor is élvezheted, ha az úszómedence rész télenmár nem üzemel. További információkért keresd az Ampron munkatársait még ma!

Szerző

Csányi Júlia

Lectus auctor ultricies vestibulum ac est sed elementum. Pharetra, sem ornare malesuada fringilla rutrum tincidunt.