MEDENCE SZEGÉLYKŐ

A medenceperem és a járófelület közötti rést takarja le és mivel vastagabb ezáltal esztétikusabb keretet biztosít a medencéknek, ezáltal kiemelve a medence körvonalát.
A medence szegélykő a legmagasabb műszaki és esztétikai követelményeknek megfelelően készülnek és kerülnek beépítésre.
Medencéink íveihez pontosan illeszkedő egyedileg gyártott szegélyköveket kínálunk többféle színben, méretben és anyagfelhasználásban ezzel is illeszkedve a medence méretéhez és formájához.

FA BURKOLAT

Meleg természetes burkolat. Medence köré minden esetben keményfa illetve trópusi fából készült burkolatokat kell készíteni ami ellenáll a víznek nem szívja magába és nem vetemedik a fa.
A fa kezelése minden esetben szükséges évente legalább egyszer elvégezni így élettartama jelentősen megnő.

WPC TERASZBURKOLAT

Egy megtévesztésig hasonló fa hatású fa-műanyag kompozit (70% fa 30% műanyag). Ideális felhasználás medencék köré. A fa elsősorban a természetes megjelenést, míg a műanyag és a hozzáadott egyéb anyagok a tartósságot garantálják.

  • Nem igényel semmiféle kezelést
  • Nem vetemedik
  • Rejtett rögzítési mód
  • Színválaszték
  • 10 év garancia

DEKOR BETON

Alkalmazható a medence körüli járófelület kialakításához, az ily módon készült burkolat erős és ellenálló, alacsony karbantartási igénnyel. Jól tapad bármilyen építőiparban használt beton réteghez . A minták és színek egyéni igények szerint kombinálhatóak.

KÜLTÉRI BURKOLATOK

Hagyományos végtelen módon variálható megoldás medencék járófelületének kialakítására. A választásnál elsőleges szempontként a csúszásmentességet kell figyelembe venni.