Alacsony fedések

olyan helyen előnyös, ahol a panorámát kell megőrizni

Atlas

A kapható egyik legalacsonyabb fedés, így bármelyik kerthez tökéletesen illik, nemcsak a medencét emeli ki, de a ház és a kert szépségét is engedi érvényesülni. Modern, lapos és szögletes medencefedés, a kényelem, az esztétika és a felhasználóbarát tulajdonságok kifinomult kombinációja. Az eltolható medencefedés stabil de könnyű szerkezete lehetővé teszi összes elemének könnyű mozgathatóságát. Átlátszó szegmensek biztosítják a tökéletes kilátást még zárt állapotban is. A váztartó szerkezet egyedileg gyártott, nemesfém ötvözet felhasználásával készül. A lekerekített élek és sarokpontok megelőzik a baleseteket. A biztonsági rögzítések megvédik a fedést a véletlenszerű nyitódások, záródások, illetve a hirtelen széllökések ellen. A művelet gyorsan és egyszerűen elvégezhető. Középmagassága 50 cm.

Minerva

Alacsony kialakítású, elegáns modell, a megfelelő választás azok számára, akik kertjük harmonikus látványát helyezik előtérbe. Kosárgörbe keresztmetszetű, kompakt, üvegszerű medencefedés, 10 mm légcellás polikarbonát üvegezéssel. Szabványos sínei, oldalsó bejárata, kiváló minőségű szigetelő tetőfedő anyaga és levehető előlapja egyszerű működést garantál minden helyzetben. A váztartó szerkezet egyedileg gyártott, nemesfém ötvözet felhasználásával készül. A lekerekített élek és sarokpontok megelőzik a baleseteket. Középmagassága 70-80 cm.

Venus

Modern, szuper lapos íves kivitelű medencefedés, ajtó nélkül, 4mm víztiszta tömör polikarbonát üvegezéssel. A váztartó szerkezet egyedileg gyártott, nemesfém ötvözet felhasználásával készül. A lekerekített élek és sarokpontok megelőzik a baleseteket. Középmagassága 55 cm.

Vesta

Diszkrét és kifinomult formájú alacsony fedés, ami meghúzódik bármelyik kertben, amit szögletes, tiszta tetőfedő anyaga, futurisztikus karbon kialakítása és alacsony légsínei biztosítanak a leginkább. Középmagassága 60-70 cm.

Középmagas fedések

ha a légiesebb fedés az Ön elvárása, akkor ez a megoldás a tökéletes választás; ez a megoldás a vízben való játékhoz, fedett állapot esetén sem kell lemondani az úszás öröméről

Apollo

Az Apollo a középmagas medencefedések klasszikus formavilágú modellje, ami szabadabb mozgást biztosít a zárt medencefedés alatt. Körív keresztmetszetű medencefedés, 10 mm légcellás polikarbonát üvegezéssel. Az időjárási körülményekkel szemben az egyik legellenállóbb fedés. A váztartó szerkezet egyedileg gyártott, nemesfém ötvözet felhasználásával készül. A lekerekített élek és sarokpontok megelőzik a baleseteket. Középmagassága 110-150 cm.

Diana

Kosárgörbe keresztmetszetű medencefedés magasított előtérrel, középmagas további szegmensekkel, 10 mm légcellás polikarbonát üvegezéssel. A váztartó szerkezet egyedileg gyártott, nemesfém ötvözet felhasználásával készül. A lekerekített élek és sarokpontok megelőzik a baleseteket. Középmagassága: 220-260 cm.

MAGAS FEDÉSEK

Athena

Magas kosárgörbe keresztmetszetű medencefedés nagy belső térrel, 10 mm légcellás polikarbonát üvegezéssel. Megnöveli a medence használati funkcióit. A váztartó szerkezet egyedileg gyártott, nemesfém ötvözet felhasználásával készül. A lekerekített élek és sarokpontok megelőzik a baleseteket. Középmagassága 220-280 cm.

Aurora

Magasított aszimmetrikus medencefedés, amely alakját a vízcseppek ihlették. Minden helyzetben nagyszerű látványt nyújt, és elbűvölően elegáns hangulatot kölcsönöz a medencének. 10 mm légcellás polikarbonát üvegezéssel készül. A váztartó szerkezet egyedileg gyártott, nemesfém ötvözet felhasználásával készül. A lekerekített élek és sarokpontok megelőzik a baleseteket. Középmagassága 220 cm.

Fortuna

Ikerfalú polikarbonátból készült tető és kompakt polikarbonát oldalfal jellemzi ezt a fedést. Az ikerfalú polikarbonát 8 mm vastag, a fedés elérhető S, M és L profilban. A tető rendkívül ellenálló és nagyon jól szigetel, valamint UV védelmet biztosít. Középmagassága: 220-280 cm.

Omega

Az Omega medencefedés a legújabb típusaink egyike. Fantázianevét a modell keresztmetszetével azonos alakú görög ABC omega betűje ihlette. Egyedi megjelenése minden építészeti stílus mellett kiemelkedően érvényesül. Középmagassága: 180-280 cm.